Massage Breda

 

* Gelieve 30 minuten voor aanvang van de massage niet meer te eten.
* Geen alcoholische dranken voor de massage.
* Kies voor gemakkelijk zittende kleding. Massage olie kan vlekken veroorzaken!

* Gelieve geen boxershorts of ondergoed met lange pijpen te dragen bij behandelingen van de benen. Sieraden zoveel mogelijk uit laten (oorbellen, halskettingen, (teen)ringen, armbanden, horloges, enkelbandjes, etc)

Om verantwoord te kunnen masseren zal er bij de eerste behandeling een aantal vragen gesteld worden (anamnese) over uw gezondheidstoestand en de reden van uw bezoek.

* Ik verzoek u enkele minuten voor aanvang aanwezig te zijn voor de massage. Indien u later aanwezig bent gaat dit van uw behandeltijd af. Hou er rekening mee dat er kleine afwijkingen -van maximaal 5 minuten- in de behandeltijd kunnen voorkomen. Een behandeling kan dus iets langer of iets korter duren dan op de website staat aangegeven.

* Massage Breda kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandeling. M.a.w. je ondergaat de behandeling volledig op eigen risico.
* Bij twijfel over een aandoening of blessure  kan worden besloten om af te zien van het geven van een massage en door te verwijzen naar een arts, therapeut of specialist.
* Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist of gebruik je medicijnen, dan is het zinvol met je behandelaar te overleggen of een massage verstandig is. * De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intakegesprek verstrekt , zodat de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk kan worden uitgevoerd.
* Een goede hygiëne en een veilige sfeer voor jou en mij is vanzelfsprekend bij de massage.
* Binnen mijn praktijk worden geen erotische handelingen verricht en insinuaties of opmerkingen van dien aard worden niet getolereerd. Je wordt dan verzocht de praktijk te verlaten.
* Vriendelijk verzoek om mobiele telefoons e.d. uitschakelen of op stille stand te zetten voor aanvang van de massage.
* Bij het maken van een afspraak worden persoonlijke gegevens genoteerd, deze worden 

  vertrouwelijk behandeld; zonder je toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
* Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je, dat je de praktijk niet 

  aansprakelijk zal stellen voor welke gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen van de 

  massage dan ook.